Logopèdia i psicologia

El nostre equip

Equip

El nostre equip està especialitzat en Logopèdia, Psicologia i Psicoterapeuta. Diplomades i especialitzades en dificultats d’aprenentatge.

Logopeda

Eva Fló

Sóc diplomada en logopèdia i en magisteri

La meva experiència en la reeducació del llenguatge té un recorregut de 20 anys. En aquest temps m'he especialitzat en trastorns d'aprenentatge i de dificultats en el llenguatge oral i escrit.

“M’agrada entendre i conèixer els nens i nenes. Poder ajudar-los a comprendre’s. Acompanyo les famílies per recolzar i resoldre els seus dubtes.”

Psicòloga i Psicoterapeuta

Gemma Maspons

Psicòloga General Sanitària i Psicoterapeuta

Vaig començar la meva carrera professional fent el PIR privat a Fundació Puigvert (amb nens, adolescents i adults). Màster en Psicoteràpia i Màster en Psicopatologia Clínica per la Fundació Vidal i Barraquer. En els darrers 11 anys m'he especialitzat en nens, treballant en un Centre d'Atenció Precoç.

“M’agrada poder ajudar els nens a desenvolupar tot el seu potencial i acompanyar les famílies a comprendre les necessitats del seu fill, donar suport i eines a la criança.”

Psicòloga

Ariadna Casanovas

Psicòloga i Orientadora Educativa especialitzada en Dificultats de l'Aprenentatge

Màster en Intervenció en Dificultats d'Aprenentatge i Educació Especial realitzat a ISEP Barcelona. Màster Universitari en Formació del Professorat (MUFPS) en l'especialitat d'Orientació Educativa a la UAB. Formació específica en TEA, TDAH, Conducta i Reeducacions Psicopedagògiques.

“Ajudo a nens, joves i adolescents a construir i crear el seu propi camí, a conèixer-se, estimar-se i trobar el seu equilibri i benestar personal i emocional. M’agrada treballar des d’una mirada integral i multidisciplinari. Acompanyo a famílies al llarg de tot el procés d’intervenció, oferint-los pautes, eines i estratègies funcionals adaptades a les seves necessitats, potenciant al màxim les capacitats del seu fill/a.”

Psicòloga

Sònia Sánchez Rodríguez

Psicòloga General Sanitària

Vaig començar la meva especialització a mig grau, quan amb l’inici d’un voluntariat a l’Associació d’Asperger de Catalunya, vaig descobrir el meu interès per aquest col·lectiu. Des de llavors, sempre m’he format i la meva pràctica professional ha estat orientada dins d’aquest trastorn.

“M’agrada treballar amb infants i les famílies. Així com ajudar als professionals del context de desenvolupament més pròxim, a comprendre e interpretar les dificultats que tenen y a poder proporcionar estratègies per a que es desenvolupin de forma favorable. Defenso la diversitat funcional en la que vivim y crec en la inclusió.”

Psicòloga

Maria Vieites

Psicòloga General Sanitària

Grau en Psicologia per la UAB amb doble menció clínica en Psicologia infantil i d’adults. Màster en Psicologia General Sanitària (UAB) i properament cursant Màster en Psicopatologia Clínica Infantojuvenil (UAB).

“Formada en Psicologia a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el meu objectiu principal és potenciar les habilitats de l’infant o adolescent i facilitar-li els recursos necessaris per adquirir eines i estratègies d’aprenentatge i fomentar el seu benestar emocional.”

Logopeda

Manal Alouat

Logopeda especialitzada en Atenció Precoç

Graduada en Logopèdia per la UAB. Màster Oficial en Atenció Precoç i Desenvolupament Infantil (UNIR).

“M’agrada acompanyar el desenvolupament dels infants i el seu entorn, potenciar les seves capacitats i ajudar a les seves famílies a què puguin oferir oportunitats d’aprenentatge en el seu dia a dia.
Crec que totes les persones tenen dret a poder comunicar-se.”

Helping You Create
a Life You Love!​

Fugiat pellentesque similique rhoncus sapien, blanditiis, nostrud porta curabitur sapiente optio repellendus te! Ex hendrerit suspendisse, cras aliquid corrupti consequuntur, varius modi elit etiam proin facilis illum dui. Cubilia interdum accusamus nesciunt voluptate officiis amet. Cubilia interdum accusamus nesciunt voluptate officiis amet

123-456-7890 | 123-456-7891

Voluptate Magna Esse Dictu

"Imperdiet eget odio augue. Totam repellat, scelerisque autem dicta, mollit, habitasse hymenaeos"
James LeBlanc, CEO of IND
Years of Experience
Best Selling Books
Happy Clients
Success Stories

Flo Espai terapèutic

El nostre centre

El centre va ser inaugurat a Argentona el 2004. Sempre hem estat propers a les necessitats logopèdiques i psicològiques.

Hem generat teràpies personalitzades amb un acompanyament personalitzat. Busquem una comunicació fluida per donar el millor tractament i acompanyament,
L´equip de professionals té una àmplia formació.

El centre és a peu de carrer. Hi ha diferents espais amb llum molt agradable. Utilitzem el material i els recursos adaptats a les necessitats terapèutiques.

Exterior del local de Flo Espacio Terapéutico

Vols demanar una consulta?

Contacta amb nosaltres per a una de les nostres sessions. Oferim consulta presencial o en línia.

Desplaça cap amunt
Obrir chat
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola
En què et podem ajudar?