Els nostres serveis

Psicologia Infantil

Els nostres serveis

Psicopedagogia

Centre col·laborador:

Logotip de Change Dyslexia

Flo Espai terapèutic

Psicologia Infantil

Servei de psicologia adreçat a nens i adolescents. Realitzem tant exploracions, com diagnòstics i intervencions. Tot s’inicia amb una primera valoració i seguidament proposem la millor teràpia. Sempre dissenyant un procés d’intervenció individual ajustat a la demanda i al funcionament de l’infant. Ens coordinem tant amb família com professorat per proporcionar pautes que afavoreixin a l’evolució i l’aprenentatge.

Disposem de professionals especialitzats en Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) que us guia tant en la identificació de signes d’alerta, com en la comprensió de les conductes i us acompanya al llarg del procés terapèutic. Des de la visió de que l’infant forma part d’un sistema i per tant és necessari incloure a tots els membres del seu context de desenvolupament més pròxim, és a dir, pares, germans/es, cuidadors/es, professors/es… Treballant amb la perspectiva cognitiu conductual, això implica el plantejament d’objectius definits i clars.

El nostre equip

El nostre equip està especialitzat en Logopèdia, Psicologia i Psicoterapeuta. Diplomades i especialitzades en dificultats d’aprenentatge.

Logopeda

Eva Fló

La meva experiència en la reeducació del llenguatge té un recorregut de 20 anys. En aquest temps m'he especialitzat en trastorns d'aprenentatge i de dificultats en el llenguatge oral i escrit.

M’agrada entendre i conèixer els nens i nenes. Poder ajudar-los a comprendre’s. Acompanyo les famílies per recolzar i resoldre els seus dubtes.

Consultes

Presencial

Online

Procés dels nostres serveis

Oferim serveis de Logopèdia i Psicologia per a adults i nens. També a Tècniques d’estudi, Reeducacions i Psicopedagogia.

Diagnòstic

Es fa una primera visita per recollir informació. Després, s'inicien les sessions d'exploració. Es finalitza amb una entrevista de devolució on s'explica el diagnòstic i tractament a realitzar.

Tractament

S'elabora el pla de treball seguint els objectius a assolir.

Assessorament

L'atenció primerenca ens permet preveure possibles dificultats. Per això oferim assessorament familiar per resoldre dubtes i oferir recomanacions.

Servei professional i personalitzat

El centre va ser inaugurat a Argentona el 2004. La tasca sempre ha estat propera i personalitzada. La formació, noves teràpies i tecnologies han anat oferint novetats constants als tractaments. T'oferim un diagnòstic global.

Presencial

Atenció directa al centre.

Online

Oferim sessions online individuals.

CONSULTES

Horari a convenir

Vols demanar una consulta?

Contacta amb nosaltres per a una de les nostres sessions. Oferim consulta presencial o en línia.

Nostrum Molestias Blanditiis Taciti, Class Maxime Deleniti Ut!

Exercitationem sit voluptate laboris accusamus dis quibusdam anim ullamcorper diamlorem ad cillum, exercitation maecenas maxime. Sed placeat quae nisi nunc facere occaecat at nemo. Vero eiusmod deleniti molestias!

“Suspendisse potenti. Proin in diam magna. Duis iaculis dolor erat, quis semper turpis accumsan non. Pellentesque auctor eros purus, eget pulvinar dolor pellentesque in. Duis quis tempus eros”
Officia Blanditi

Creative Problem Solving

Therapy & Coaching

Phasellus quae leo temporibus occaecati dolores voluptas! Posuere quibusdam soluta sollicitudin. Lorem facili esciunt.

Keynotes & Talks

Phasellus quae leo temporibus occaecati dolores voluptas! Posuere quibusdam soluta sollicitudin. Lorem facili esciunt.

Business Coaching

Phasellus quae leo temporibus occaecati dolores voluptas! Posuere quibusdam soluta sollicitudin. Lorem facili esciunt.

Are You Ready to Take the Next Step?

Montes eligendi, pariatur condimentum nesciunt nonummy ac ullamco. Sagittis mi, repellendus pellentesque iste animi, odio nobis fames platea.

“Non netus ante, proident! Ante donec, facilisis esse inventore! Adipisicing corporis eius excepturi leo”
Jessica Leblanc
Desplaça cap amunt
Obrir chat
1
💬 Necessites ajuda?
Scan the code
Hola
En què et podem ajudar?